Calea Tao

Calea TAO

Pe CALEA TAO VINDECATOARE

"Omul realizeaza” cum sa se edifice pe el insusi, cum sa obtina VINDECAREA SUFERINTELOR fizice si sufletesti, cum sa beneficieze de LONGEVITATE-REGENERARE, de SUCCES si FERICIRE nefracturabila .

Tao inseamna si " a ghida " pe CALEA FERICIRII.

Calea TAO este CALEA FERICIRII, este o cale USOARA, NATURALA, ( numita si Calea Apei ), care ne permite sa lucram cu ce avem ACUM si AICI, pentru a obtine toate COMORILE VIETII, pentru a fi sanatosi si fericiti. 

TAO este o cale a naturii noastre profunde,

cu bucurii traite in libertate, o cale fireasca, in care gandurile favorizeaza circulatia si manifestarea energiei vitale,nei sporeste potentialul, calitatea si bucuria de a trai.

Patrimoniul TAO, vechi de peste 2000 de ani, ne-a relevat ca viata, sanatatea si fericirea depind de ARMONIA a "TREI COMORI" :

 

1. ORGANISMUL ( esenta-Jing ) , cu tesuturi, fluide, hormoni, enzime.

2. ENERGIA ( chee ), care "scalda" fiecare tesut si celula a corpului, activandu-i functiile vitale.

3. SPIRITUL ( shen ), care cuprinde toate aspectele mintii, constiinta, simturile, perceptia, gandirea, vointa si intentia.

Viaţa cu stres multiplu si frecvente stari de spirit negative, perturba adesea armonia celor "TREI COMORI". 

EXISTA STARI MENTALE si SUFLETESTI, care elibereaza energia vitala creatoare, care anihileaza gandurile, credintele si emotiile distructive si care VINDECA ORICE SUFERINTA.

Tao inseamna CALE si contine doua simboluri : "A MERGE" si " INTELEPCIUNE". Tao este o cale pe care se merge folosind propriul cap.

Pe CALEA TAO, fiecare om, poate sa descopere, acel FACTOR MENTAL PROPRIU, care schimba benefic modul de gandire si actiune, imbunatateste calitatea vietii personale, starea de SANATATE si FERICIRE.

Armonia in timp se pastreaza daca permitem schimbarea mentala si rearmonizarea de la o etapa a vietii la alta.

Nimic nu ramane in noi si in jurul nostru neschimbat. "Nu poti calca de doua ori in aceeasi apa", pentru ca apa curge. In momentul in care te cramponezi, ratezi realitatea.  Fiind fidel tie, in fiecare etapa a vietii, vei fi  fericit, pentru ca vei fi autentic.

Armonia corp-minte-suflet, este scopul final al FACTORUL MENTAL CHEIE si al tehnicilor asociate.

Trimite-ti UN MESAJ prin email, cu intentia de a participa, tema care va intereseaza si datele de contact pe adresa  contact@doctor-happy.ro

Folosiţi rubrica de CONTACT, completaţi formularul de ÎNSCRİERE şi veţi fi contactat pentru programare.

 

 

Read more

This is an animated dialog which is useful for displaying information. The dialog window can be moved, resized and closed with the 'x' icon.