HAPPY SCHOOL

VINDECA-TI CORPUL

AUTOVİNDECAREA

Atunci cand folositi metoda FMC, sistemul nervos parasimpatic preia controlul si corpul se întoarce în starea de homeostaza, de relaxare profundă, ce îi permite să repare si să vindece.

CRESTEREA IMUNITATII

FRICA prelungita , anxietatea, frustrarea,...etc, activeaza HIPOTALAMUSUL si elibereaza corticotrofina in sistemul nervos.

GLANDA PITUITARA reactioneaza, iar hormonii acesteia determina GLANDELE SUPRARENALE sa secrete cortizolul in exces si afecteaza SISTEMUL IMUNITAR.

PUTEREA MENTALA in autovindecare si schimbare interioara .

FACTORUL MENTAL CHEIE ( FMC ), creste capacitatea de AUTOVINDECARE, realizeaza extinderea constiintei, schimba credintele limitative şi convingerile distructive .

Accesati aici :

1. PROGRAM VINDECA-TI CORPUL ( PVC ) 3+ 1 ZILE

DEZECHILIBRUL CORP-MINTE-SUFLET este responsabil de majoritatea SUFERINTELOR fizice si sufletesti, precum : ulcer, diabet, dureri osteo-articulare, epuizare nervoasa, teama, anxietate, atac de panica, depresie.

Cu metoda FACTORUL MENTAL CHEIE ( FMC ), omul intelege cum sa se edifice pe el insusi, cum sa obtina VINDECAREA SUFERINTELOR fizice si sufletesti si cum sa pastreze FERICIREA nefracturabila.

Metoda FACTORUL MENTAL CHEIE poate fi folosita,pentru urmatoarele suferinte :

 • OBEZITATE

 • ANOREXIE 

 • GASTRITA

 • ULCER

 • DIABET

 • OSTEOARTICULARE SI MUSCULARE

 • EPUIZARE NERVOASA

 • ANXIETATE

 • DEPRESIE

 • VICII

Optional :

- INITIERE PERSONALIZATA in Metoda FACTORUL MENTAL CHEIE ( FMC )

- Tehnici dinamice de oxigenare celulara .

- Tehnici de detensionare .

- Acces Wellness ( piscina calda, sauna, jacuzzi, fitness)

 •  Proceduri Asociate metodei FACTORULUI  MENTAL CHEIE.

 - RAZE CALDE INFRAROSII de Unda Lunga - stimuleaza circulatia sangvina, imbunatateste metabolismul si descompunerea grasimilor. - TERMOTERAPIE dinamica pentru - masajul longitudinal fin al muschilor spinali si pentru masajul punctiform ( Metoda moxibustion ) - TERAPIE TERMODINAMICA pentru - zona cervicala, pentru muschii spinali adanci, pentru ligamente, pentru intinderea si corectia coloanei vertebrale, pentru eliminarea blocajelor nervilor spinali si restabilirea conductibilitatii sistem nervos central - organele si membrele corpului. - TERMOTERAPIE CU CERAMICA DE TURMANIU, cu camp magnetic si ioni negativi, cu efecte benefice asupra autoreglarii sistemului nervos, imbunatatirea starii emotionale, psihice si reglarea somnului. - ELECTROTERAPIE cu centura miostimulatoare de frecventa joasa ( sub 1000 Hz ) pentru burta, fese, coapse, pulpe, pentru imbunatatirea circulatiei sangvine si marirea capacitatii de limfodrenaj si circulatie periferica, stimuleaza activitatea intestinelor, antreneaza si tonifica muschii, efect anticelulitic, micsorarea stratului de grasime subcutanata. - TERAPIE CU TURMALINA pentru marirea metabolismului celular, restabileste sistemul endocrin si cel hormonal, mareste imunitatea si mentinerea echilibrului Sistemului Nervos Vegetativ. -TERAPIE CU GERMANIU, inhiba dezvoltarea tumorelor maligne, faciliteaza transportul oxigenului in organele interne. FACTORUL MENTAL CHEİE.Sanatatea si fericirea se afla la un gand distanta de tine.

 

Folosiţi rubrica de CONTACT, completaţi formularul de ÎNSCRİERE şi veţi fi contactat pentru programare.

Trimite-ti UN MESAJ prin email, cu intentia de a participa, tema care va intereseaza si datele de contact pe adresa contact.doctortao@gmail.com

Folosiţi rubrica de CONTACT, completaţi formularul de ÎNSCRİERE şi veţi fi contactat pentru programare.

VINDECA-TI GANDURILE

INVAŢĂ ARTA SCHİMBĂRİİ BENEFİCE.

FACTORUL MENTAL CHEİE ( FMC )acţionează rapid la nivel mental si emoţional (ca un soft antivirus), asigurând imunizarea faţă de emoţiile şi conceptele distructive, responsabile de majoritatea suferinţelor.

Accesati aici :

1. PROGRAM VINDECA-TI GANDURILE ( PVG )

İNİTİERE in 3 + 1 sedinte

A). CUM REUSESC SA SCAP de gandurile distructive ?

B). CUM PRODUCEM SCHIMBAREA si TRANSFORMAREA benefica ?

Invatam si utilizam

- TEHNICILE ANTIDOT cu metoda FMC pentru eliberare.

Metoda FACTORUL MENTAL CHEIE poate fi folosita, in cadrul programului de mai sus, pentru urmatoarele suferinte :

 • FRICA DE SINGURATATE 
 • FRICA DE MOARTE

 • FRICA DE BOALA
 • FRICA DE INTIMITATE

( vezi detalii la VINDECA GANDURILE )

Trimite-ti UN MESAJ prin email, cu intentia de a participa, tema care va intereseaza si datele de contact pe adresa contact.doctortao@gmail.com

Folosiţi rubrica de CONTACT, completaţi formularul de ÎNSCRİERE şi veţi fi contactat pentru programare.

VINDECA-TI SUFLETUL

FACTORUL MENTAL CHEİE ( FMC ) declanşează şi susţine fericirea, pofta şi bucuria vieţii, independent de evenimentele negative din jurul nostru.

1. PROGRAM VINDECA-TI SUFLETUL ( PVS )

İNİTİERE in 3 + 1 sedinte.

A ). CUM POT SA AM INCREDERE in viata si in oameni ?

B ). CUM POT SA IMI DESCHID INIMA fara sa fiu ranit ?

FACTORUL MENTAL CHEİE declanşează şi susţine fericirea, pofta şi bucuria vieţii, independent de orice eveniment negativ din jurul nostru.

REGASESTE BUCURIEI VIETII pentru urmatoarele suferinte :

 • Gelozie
 • Ură
 • Nefericire
 • Regret
 • Rusine

- ( vezi detalii la VINDECA SUFLETUL )

2. Program SMART - WELLBEING, ( PSW ) 3 + 1 ZILE .

Ce iti doresti ?

Ce te-ar face fericit ?

Identificarea in idealurile sufletesti , in stare de maxima claritate, a codurilor de rezonanta mentale,  a ASPIRATIILE POZITIVE ce descopar, hotarasc si cred ca sunt bune  pentru natura mea.

Cand te simti liber si creativ, te bucuri de autonomie si respect.

Eliberati-va de preconceptiile familiare si capricioasele nevoi ale societatii si alegeti sa faceti ceea ce va place si veti fi recompensati din belsug.

PARINTII, profesorii şi alte persoane care ne-au influentat in copilărie, NE-AU MODELAT convingerile. Afirmații cu accent emotional precum : "tu nu poti", "o să cazi", "o să te imbolnăvesti",etc., PROGRAMEAZA INVOLUNTAR mintea noastră subconştientă de la cea mai fragedă vârstă.

Suntem eronat programați subconştient, prin distorsiuni cognitive, cum că starea de sănătate si fericire nu depinde de noi şi că nu avem puterea de a ne controla aceste stari, deşi aceasta putere, cu care SUNTEM INZESTRATI, este practic uriasă.

Trimite-ti UN MESAJ prin email, cu intentia de a participa, tema care va intereseaza si datele de contact pe adresa contact.doctortao@gmail.com

Folosiţi rubrica de CONTACT, completaţi formularul de ÎNSCRİERE şi veţi fi contactat pentru programare.

This is an animated dialog which is useful for displaying information. The dialog window can be moved, resized and closed with the 'x' icon.