Oferte Vindeca-ti Gandurile

Oferte eliberare / reconectare

 

ELİBEREAZĂ-TE DE FRİCĂ.

FACTORUL MENTAL CHEİE ( FMC ) acţionează rapid la nivel mental si emoţional (ca un soft antivirus), asigurând imunizarea faţă de emoţiile şi conceptele distructive, responsabile de majoritatea suferinţelor.

 

PROGRAME cu FMC si PROCEDURI asociate de 2 - 5 ZILE

 

In BRASOV sau BUCURESTI, aveti la dispozitie un PACHET ALL- INCLUSIVE ( cazare,  consiliere personala, sedinte metoda FMC, proceduri asociate FMC, indrumare ), care in perioada 1 Iulie - 31 August beneficiaza de preturi reduse cu 50%.

PACHET pentru PROGRAM VINDECA-TI GANDURILE ( PVG )

In 2 +1 zile, la pretul de 170 euro / zi ( redus de la 340 euro ), Consiliere - GRATIS

 

Metoda FACTORUL MENTAL CHEIE pentru urmatoarele suferinte :

 

- FRICA DE SINGURATATE 

 

- FRICA DE MOARTE

- FRICA DE BOALA


- FRICA DE INTIMITATE

 

Check-in se poate face in Brasov - VINERI, SAMBATA, DUMINICA sau Bucuresti - MIERCURI, JOI ( in ziua evaluarii. in limita locurilor disponibile, sau ulterior cu programare )

In BRASOV sau BUCURESTI, aveti la dispozitie camere moderne cu baie proprie, care beneficiaza de amenajari si dotari tehnice speciale, necesare metodei FACTORUL MENTAL CHEIE ( FMC ) si Procedurilor Asociate.

 

Trimite-ti UN MESAJ prin email, cu intentia de a participa, tema care va intereseaza si datele de contact pe adresa  contact@doctor-happy.ro

PLATA NU SE POATE FACE ANTICIPAT. Contravaloarea pachetului se achita DUPA EVALUARE, si acceptarea in program, odata cu checkin-ul.

 

Read more

This is an animated dialog which is useful for displaying information. The dialog window can be moved, resized and closed with the 'x' icon.