Oferte schimbare interioara

Oferte schimbare interioara

 

SCHIMBA POSTURA DE VICTIMA

FACTORUL MENTAL CHEİE ( FMC )declanşează şi susţine fericirea, pofta şi bucuria vieţii, independent de orice eveniment negativ din jurul nostru.

PROGRAME cu FMC si PROCEDURI asociate de 2 - 5 ZILE .

 

In BRASOV sau BUCURESTI, aveti la dispozitie un PACHET ALL- INCLUSIVE ( cazare, consiliere personala, sedinte metoda FMC, proceduri asociate FMC, indrumare ) , care in perioada 1 Iulie - 31 August beneficiaza de preturi reduse cu 50%.

 

1. PACHET pentru PROGRAM VINDECA-TI SUFLETUL ( PVS )

In 2 + 1 zile, la pretul de 170 euro / zi ( redus de la 340 euro ), Consiliere - GRATIS

 

Metoda FACTORUL MENTAL CHEIE  pentru urmatoarele suferinte :

 

- Nefericire


- Gelozie

 

- Ură


- Regret


- Rusine

 

2. PACHET pentru PROGRAM DEZVOLTARE PERSONALA ( PDP )

In 2 + 1 zile , la pretul de 170 euro / zi ( redus de la 340 euro ), Consiliere - GRATIS

 

In BRASOV sau BUCURESTI,  aveti la dispozitie camere moderne cu baie proprie, care beneficiaza de amenajari si dotari tehnice speciale, necesare metodei FACTORUL MENTAL CHEIE ( FMC ) si Procedurilor Asociate.

Check-in se poate face in BRASOV - VINERI, SAMBATA, DUMINICA sau BUCURESTI - MIERCURI, JOI ( in ziua evaluarii. in limita locurilor disponibile, sau ulterior cu programare )

Trimite-ti UN MESAJ prin email, cu intentia de a participa, tema care va intereseaza si datele de contact pe adresa  contact@doctor-happy.ro

PLATA NU SE POATE FACE ANTICIPAT. Contravaloarea pachetului se achita DUPA EVALUARE, si acceptarea in program, odata cu checkin-ul.

 

 

Read more

This is an animated dialog which is useful for displaying information. The dialog window can be moved, resized and closed with the 'x' icon.