Oferte Vindecarea Suferintelor

Oferte vindecare suferinte

 

AUTOVİNDECAREA SUFERİNŢELOR.

 

Atunci cand folositi metoda FMC, sistemul nervos parasimpatic preia controlul si corpul se întoarce în starea de homeostaza, de relaxare profundă, ce îi permite să repare si să vindece.

 

 

PROGRAME cu FMC si PROCEDURI asociate de 2 - 5 ZILE

 

In BRASOV sau BUCURESTI, aveti la dispozitie un PACHET ALL- INCLUSIVE ( cazare, consiliere personala, sedinte metoda FMC, proceduri asociate FMC, indrumare ) care in perioada 1 Iulie - 31 August beneficiaza de preturi reduse cu 50%.

 

1. PACHET pentru PROGRAMUL VINDECAREA SUFERINTELOR ( PVS )

In 3+ 1 zile, la pretul de 170 euro / zi ( redus de la 340 euro/zi ), Consiliere - GRATIS.

 

 

Metoda FACTORUL MENTAL CHEIE poate fi folosita, pentru urmatoarele suferinte :

 

- OBEZITATE


- ANOREXIE 


- GASTRITA


- ULCER


- DIABET


- OSTEOARTICULARE SI MUSCULARE


- EPUIZARE NERVOASA


- ANXIETATE


- DEPRESIE

 

- VICII

Check-in se poate face in BRASOV - VINERI, SAMBATA, DUMINICA sau BUCURESTI - MIERCURI, JOI ( in ziua evaluarii. in limita locurilor disponibile, sau ulterior cu programare )

 

Trimite-ti UN MESAJ prin email, cu intentia de a participa, tema care va intereseaza si datele de contact pe adresa  contact@doctor-happy.ro

PLATA NU SE POATE FACE ANTICIPAT. Contravaloarea pachetului se achita DUPA EVALUARE, si acceptarea in program, odata cu checkin-ul.

 

Proceduri Asociate metodei FACTORULUI  MENTAL CHEIE

 

- Raze Calde Infrarosii de Unda Lunga - stimuleaza circulatia sangvina, imbunatateste metabolismul si descompunerea grasimilor.

 

- TERMOTERAPIE dinamica pentru - masajul longitudinal fin al muschilor spinali si pentru masajul punctiform ( Metoda moxibustion )

 

- TERAPIE TERMODINAMICA pentru - zona cervicala, pentru muschii spinali adanci, pentru ligamente, pentru intinderea si corectia coloanei vertebrale, pentru eliminarea blocajelor nervilor spinali si restabilirea conductibilitatii sistem nervos central - organele si membrele corpului.

 

- TERMOTERAPIE CU CERAMICA DE TURMANIU calda, cu camp magnetic si ioni negativi, cu efecte benefice asupra autoreglarii sistemului nervos, imbunatatirea starii emotionale, psihice si reglarea somnului.

 

- ELECTROTERAPIE cu centura miostimulatoare de frecventa joasa ( sub 1000 Hz ) pentru burta, fese, coapse, pulpe, pentru imbunatatirea circulatiei sangvine si marirea capacitatii de limfodrenaj si circulatie periferica, stimuleaza activitatea intestinelor, antreneaza si tonifica muschii, efect anticelulitic, micsorarea stratului de grasime subcutanata.

 

- TERAPIE CU TURMALINA pentru marirea metabolismului celular, restabileste sistemul endocrin si cel hormonal, mareste imunitatea si mentinerea echilibrului Sistemului Nervos Vegetativ.

 

-TERAPIE CU GERMANIU, inhiba dezvoltarea tumorelor maligne, faciliteaza transportul oxigenului in organele interne.

 

- Tehnici dinamice de oxigenare celulara si oxigenarea organelor, detensionare muschi, articulatii, ligamente.

 

- Tehnici de detensionare articulatii, ligamente, muschi.

 

Read more

This is an animated dialog which is useful for displaying information. The dialog window can be moved, resized and closed with the 'x' icon.