Adevarul ascuns.....

Tineti-va bine !

Conform unui studiu efectuat la Universitatea Johns Hopkins din America, peste 125.000 de persoane, mor anual, ca urmare a medicamentelor prescrise de medici.

" Dupa chimioterapie, sansele de supravietuire se diminueaza la 2% dupa 5 ani." ( Journal of Oncology, 2004, studiu retrospectiv in SUA )

"Operatia si radioterpia, raspandesc cancerul."

    " Operatiile rup barierele naturale, care retin tumoarea intr-o regiune a corpului, permitandu-le celulelor canceroase sa se raspandeasca in alte parti ale corpului."

    " Operatia provoaca imunosupresie, lasand in urma, un potop de inflamatii care le ofera ceulelor canceroase, combustibil biologic pentru a se propaga."

    " Celulele canceroase se varsa in sange, de pe marginea operatiei si stabilesc colonii metastazice in alte parti ale corpului."

 

    Dr. Leonard Coldwell, ne spune “Cancerul este acolo ca sa ... iti salveze viata !"

    " Cand trupul tau este plin de toxine si risti sa mori otravit, organismul construieste o punga in care indeasa toata otrava si o inchide – aceasta este tumoarea."

    " Cancerul este reactia normala"  a corpului la atacul toxic si extrem patogenic.     

    Prof. Dr. Raymond Hilu "... actiunile invazive de investigare elimina un suvoi de celule canceroase in tesuturile limitrofe si in sange."

    " Testele de depistare precum mamografiile si punctiile, sfideaza orice logica, strivind sau intepand punga cu otrava, pe care corpul a izolat-o pentru a o neutraliza si anihila."

    " Actiunea de investigare, poate duce la raspandirea cancerului. Medicii invata dealtfel, ca odata ce un nodul este descoperit, nu il presezi, tocmai pentru ca celulele canceroase sa nu migreze. “

     Societatea de radiologie din America de Nord, confirma ca " mamografiile sunt direct responsabile de raspandirea cancerului in cazul multor femei."

     " Carcinomul ductal in situ, a crescut cu 280% de cand a aparut mamografia.  Aceasta crestere se datoreaza preponderent, combinatiei dintre radiatie si presiunea mecanica in procedura mamografiei.

    Cantitatea de radiatii emise in timpul unei singure mamografii este de 1000 de ori mai mare decat in cazul unei radiografii pulmonare.

    Dr. Coldwell afirma “totul se rezuma la bani, nu este vorba de a te vindeca, nu este vorba  de a te ajuta ”.

    US Preventive Services Task Force, contesta vehement testul PSA ( Antigenul Specific Prostatic ).

    Testul PSA nu are mare valoare si abordeaza cancerul complet gresit.

    Dr. Oncolog Paul Lui ( coautor Merck ) " Nivelul crescut de Antigen Specific Prostatic ( PSA ), poate sa insemne si altceva decat cancer. Valoarea PSA poate fi inselatoare : poate fi normala cand cancerul este prezent si crescuta cand cancerul este absent. PSA-ul, creste in mod normal odata cu varsta."

Ty  M. Bollinger

      “Oricum ar fi biopsia de prostata, poate raspandi celulele canceroase in intregul corp. S-a dovedit ca celulele canceroase apar firesc la nivelul prostatei in cazul majoritatii barbatilor si la nivelul sanilor in cazul majoritatii femeilor, dupa o anumita varsta.

      Sistemul imunitar este perfect capabil sa faca fata acestor celule de unul singur.

      Radiatiile, compresiile si biopsiile, agita celulele canceroase, precum albinele dintr-un stup.

      Nu aduc nici un beneficiu celor care le suporta, in schimb servesc interesului industriei cancerului, oferind un sir nesfarsit de noi pacienti.”

This is an animated dialog which is useful for displaying information. The dialog window can be moved, resized and closed with the 'x' icon.